ARTEUS 20/10-ES PROGRAM


Az  ARTEUS 20/10-es programot azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik a futamidő végére nagyobb mennyiségű aranyvagyont szeretnének összegyűjteni és magasabb megtakarítási összeget tudnak vállalni.

A 20/10-es program sajátosságai:

Célösszeg és időtartam

A 20/10-es megtakarítási program célösszege 20.000 euró, időtartama 10 év,

a fizetési gyakoriság szerinti minimum összeg 170 EUR/hó. A havidíjat a futamidő

utolsó három hónapjában lecsökkentjük.

Letétkezelés

A 20/10-es program választása esetén a program teljes időszaka alatt 20 %-os letétkezelési kedvezmény illeti meg az ügyfelet, amennyiben havi, negyedéves vagy féléves fizetési gyakoriságot választ és a vállalt befizetéseit a szerződésen jelölt forduló hónap végéig teljesíti.

Éves fizetési gyakoriságú szerződések esetében a tárgyévi befizetések (az éves díj esedékes összege és az ezen felüli összegek is) díjmentesek, a január 1-én a trezorban található készletek tárgyévre fizetendő letétkezelési díja 0,5 % +Áfa.

Az 1. befizetésből vásárolt mennyiség letétkezelése a megtakarítás teljes futamidejére díjmentes, tehát mind a tárgyévi befizetésre vonatkozóan, mind pedig minden év január 1-jén már a trezorban lévő mennyiségként.

A díjmentesség valamint a díjkedvezmény feltétele, hogy a megtakarítási program teljes futamideje alatt az esedékesség hónapjának utolsó napjáig az éves megtakarítási díj egy összegben befizetésre kerüljön.