AZ ARTEUS ÚJRAFOGALMAZTA AZ ARANY, EZÜST, MINT NEMESFÉM BEFEKTETÉS FOGALMÁT

„Az eddig elért gondolkodási színvonallal létrehozott világunk olyan problémákat támaszt, melyeket képtelenek vagyunk megoldani a gondolkodás ugyanazon szintjén, ahol teremtettük őket”

(Albert Einstein)

Életünk minden pillanata összefonódik a pénzzel, a megtakarítással, a befektetéssel. Az ember ösztönös vágya, hogy értéket, vagyont képezzen. Dolgozunk, vállalkozunk, jövedelemre teszünk szert. A megszerzett jövedelmet részben felhasználjuk a megélhetésünkhöz, részben félreteszünk belőle, hogy az összegyűjtött pénzünkből anyagi biztonságot teremtsünk, gondoskodni tudjunk magunkról, családunkról, gyerekeinkről. Fontos szempont, hogy gyermekeink számára biztosítani tudjuk a megfelelő színvonalú oktatásukhoz és képzésükhöz szükséges anyagi feltételeket. Legyen mihez fordulni, ha nyugdíjasok leszünk, vagy ha rövidebb - hosszabb betegség miatt kiesünk a munkából.

A gazdasági válság hatására az elmúlt időszakban kénytelenek voltunk a korábbiaknál sokkal mélyebben megismerni a pénzügyi világot. Ma már nem bízunk a papíron létező ígéretekben, kézzelfogható vagyont szeretnénk. Olyat, amiről biztosan tudjuk, hogy a mi tulajdonunk. Kiemelkedő fontosságúvá vált számunkra a megbízhatóság, a diszkréció. A pénzünkért teljes körű szolgáltatást várunk el.

Olyan problémákkal kell szembenéznünk, amelyek eddig ismeretlenek voltak számunkra. Ezeket a problémákat nem tudjuk a korábbi tudásunk alapján megoldani, a gondolkodás magasabb szintjére kell lépnünk. A befektetések egy magasabb dimenziójára van szükségünk! Ezt biztosítja az Ön számára az Arteus Capital a fizikai aranyba és ezüstbe történő befektetési lehetőségeivel!