ÁZSIÓÉRT ARANYAT AKCIÓ

  1.  Az „Ázsióért aranyat”akcióra vonatkozó különös rendelkezések

Az akció a 2017. január 25. és 2017. június 30. között megkötött, minimum 10.000 EUR illetve 3.000.000 Ft célösszegű, euró és forint alapú megtakarítási programokra vonatkozik. Az akció igénybe vételének feltétele, hogy a szerződés szerinti első megtakarítási összeg és a szerződéskötési díj legkésőbb 2017. június 30-án az ARTEUS számláján jóváírásra kerüljön.

Amennyiben az Ügyfél megtakarítási program keretében féléves fizetési gyakoriságot választ, és fizetési kötelezettségét teljes mértékben, legkésőbb az Ügyfél által vállalt, a megrendelő lapon rögzített lejárati hónap utolsó napjáig teljesíti az ARTEUS felé, úgy az Ügyfél által teljesített ázsió összegének 50 %-át (azaz ötven százalékát) a megtakarítási összeg maradéktalan elérése napján érvényes árfolyamon az ARTEUS aranyra váltja, és azt az Ügyfél számára jóváírja.

 Amennyiben az Ügyfél megtakarítási program keretében negyedéves fizetési gyakoriságot választ, és fizetési kötelezettségét teljes mértékben, legkésőbb az Ügyfél által vállalt, a megrendelő lapon rögzített lejárati hónap utolsó napjáig teljesíti az ARTEUS felé, úgy az Ügyfél által teljesített ázsió összegének 25 %-át (azaz huszonöt százalékát) a megtakarítási összeg maradéktalan elérése napján érvényes árfolyamon az ARTEUS aranyra váltja, és azt az Ügyfél számára jóváírja.

Jelen szabályzat 2017. január 25. napjától 2017. június 30. napjáig érvényes.

Letölthető fájlok

arteus-capital-azsio-vissza-akcio.pdf Letöltés Letöltés