FEKTESSEN ÉRTÉKÁLLÓ NEMESFÉMBE!

Az Arteus Capital megalkotta a vagyonmegóvás új dimenzióját! Nemesfém befektetési és megtakarítási programjai egyedülállóak a befektetési nemesfémek piacán! Termékeinkkel ügyfeleink vagyonbiztonságot teremtenek saját maguk, családjuk vagy cégük számára azzal, hogy értékálló, ugyanakkor likvid fizikai arany és ezüst alapú befektetési és/vagy megtakarítási formát választanak.

„Az aranynak nincs vezérigazgatója!” Az arany és az ezüst olyan különleges befektetési eszköz, amely nem valakivel szembeni követelést testesít meg, így értékét nem a kötelezett teljesítménye, helyzete határozza meg! Az arany értékmérő funkciója több ezer évre tekint vissza. Az arany világszerte elfogadott csereeszköz, ami hosszú időszakokra meghatározza vásárlóerejét és ezáltal az értékét is. Minden tekintetben megfelel a fizetőeszközökkel szemben támasztott alapvető követelményeknek.

PROGRAM – TÖBB, MINT BEFEKTETÉS!

Miért fektet Ön nemesfémbe? Hogy értékálló biztonságot teremtsen céljaihoz! Melyek ezek a célok?

A gyerekei, unokái jövője. A saját nyugdíjas évei. Az egészségének megőrzéséhez szükséges kezelések. Otthonteremtés, egzotikus utazás, elegáns autó. A jövő biztonsága, a tartalékképzés.

Nemesfém befektetési –  programjainkkal Ön azonban nemcsak a pénzét váltja át fizikai aranyra vagy ezüstre! Az Arteus Capital ennél többet nyújt! Nemesfém programjaink között Ön biztosan megtalálja azt, amely elvárásainak leginkább megfelel. Amely Önnek szól, az Ön igényeit elégíti ki.