SZOLGÁLTATÁSAINK

Az Arteus Capital befektetési nemesfém programjai a szolgáltatások rendkívül széles spektrumát kínálják az ügyfelek számára, akár egyösszegű befektetés, akár megtakarítási program választása esetén. A programok általános jellemzői mellett a következőket nyújtjuk Önnek


Nincsenek futamidők vagy lekötési határidők.
A nemesfémeket kiszállíttathatják, vagy beraktároztathatják. A nemesfémek letétkezelése magas biztonságú széfekben történik. Amennyiben az ügyfél úgy kívánja, bármely időpontban lehetősége van nemesfémkészlete egy részének vagy egészének kiszállíttatására. Szerződésben vállalunk garanciát a tőlünk vásárolt nemesfémek visszavásárlására.

KISZÁLLÍTÁS

Cégünk teljes körű szolgáltatásainak egyik fontos eleme a kiszállítási lehetőség. Kérheti a kiszállítást az Ön által megadott címre vagy partnercégünk központi irodájába.

A kiszállítást igényelheti a megrendelésével egyidejűleg, vagy az ügyfél loginon keresztül online igényelhet kiszállítást a Das Safe-ben őrzött nemesfém készletéből.

A szállítás minden esetben értékbiztosítással történik. Szállítmányozó partnerünk hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a pénz- és értékszállítás területén.

LETÉTKEZELÉS, MEGŐRZÉS

Ha tökéletes biztonságban szeretné tudni befektetési nemesfém vagyonát, akkor válassza az általunk kínált letétkezelési, tárolási lehetőséget: Ausztriában, Bécsben, a SAFE Wertfachvermietungsges.m.b.H. (Auerspergstrasse 1, A-1080 Wien, Austria) cég rendkívül magas biztonságú trezorját!

Miért előnyös az Ausztriában, Bécsben történő letétkezelés, megőrzés az Ön számára?

 • Biztonságos, biztosított tárolás – szemben a kockázatos otthoni őrzéssel; csak a szerződő fél vagy az általa felhatalmazott személy juthat hozzá a nemesfémekhez vagy azok ellenértékéhez.
 • A széfek egy bankfüggetlen, értékmegőrzésre szakosodott nagy múltú – a mai napig káresemény nélkül működő - cég páncéltermeiben, a DAS SAFE-ben találhatók. Az ARTEUS letétkezelése révén az ügyfélnek nem kell önállóan széfet bérelnie és biztosítást kötnie.
 • A DAS SAFE a politikailag és gazdaságilag stabil Ausztria fővárosában működik.
 • Mennyiségi biztosítás: káresemény esetén az ügyfél minden esetben a letétbe helyezett nemesfém mennyiséget kapja vissza, függetlenül annak aktuális értékétől!
 • Ügyvédi nyilatkozat biztosítja, hogy a letétkezelt nemesfém az ügyfél tulajdonát képezi.
 • A letétkezelt nemesfémek ugyanakkor egyszerűen átruházhatók vagy átörökíthetők, ehhez jogi segítséget nyújtunk.
 • A letétkezelt vagyon folyamatos, real time követése az internetes hozzáférés segítségével: a személyes trezor a világ bármely pontjáról, a nap bármely szakában elérhető; a trezortörténetben jól követhetők a pénzmozgások, vásárlások, költségelszámolások, értékesítések, kiszállítások.
 • Biztonságos ügyfél login rendszer: a telefonon és e-mailben küldött hozzáférési kódok csak az Aranyszámla tulajdonosa illetve az általa meghatalmazott személy számára teszik lehetővé a személyes trezorba történő belépést.
 • Betároláskor a letétbe helyezett mennyiségről, valamint minden kiszállított mennyiségről postai úton tanúsítványt („Zertifikat”) küldünk.
 • On-line műveletek:
  • a letétkezelt nemesfémek bármikor néhány kattintással a kívánt címre kiszállíttathatók
  • kalkulátor segítségével az ügyfél tájékozódhat letétje aktuális visszavásárlási értékéről
  • visszavásárlási igény egyszerű, gyors indítása: a nemesfémek fizikai mozgatása nélkül a vételárat 8 munkanapon belül utaljuk át a megadott számlaszámra
  • az elektronikusan indított folyamatok telefonos visszaellenőrzése munkatársaink részéről
 • A letétkezelt készletek rendszeres negyedéves ellenőrzését egy neves bécsi ügyvédi iroda és könyvvizsgáló cég vezetői végzik. A készlet auditról készült igazolások letölthetők a honlapról, depószáma alapján az ügyfél követheti, hogy letétkezelt készlete ellenőrizve lett-e.

VISSZAVÁSÁRLÁS

A nemesfém vagyon tulajdonosaként az Ön számára fontos a likviditás, vagyis a nemesfém bármikor történő gyors, egyszerű készpénzzé váltása. Az Arteus Capital szerződésben vállal garanciát arra, hogy a tőlünk vásárolt nemesfémet visszavásároljuk.

Ön bármerre is jár a világban, e-mail-en vagy az ügyfél loginon keresztül online módon megjelöli, hogy mekkora mennyiségű nemesfémet kíván értékesíteni, vagy milyen összegre van szüksége, mi pedig utaljuk az összeget az Ön által megadott bankszámlára.