VEGYE KÉZBE PÉNZÜGYEI IRÁNYÍTÁSÁT!

Napjainkban a biztonságos jövő megteremtéséhez olyan nehézségekkel kell szembenéznünk, amelyek eddig ismeretlenek voltak számunkra. Hónapról-hónapra újabb rendelkezések, törvények lépnek életbe, amely a korábbi megszokott (konvencionális) módokon megtakarított, vagy befektetett pénzünkre újabb terheket rónak, mint a tranzakciós illeték, kamatadó, vagy EHO. Ezeket a problémákat nem tudjuk a korábbi tudásunk alapján megoldani, a gondolkodás magasabb szintjére kell lépnünk.

A befektetések egy magasabb dimenziójára van szükségünk.

Ezt biztosítja az Ön számára az Arteus Capital!

Arany, ezüst fizikai nemesfém befektetések

ANYAGI BIZTONSÁGÁNAK, VAGYONKÉPZÉSÉNEK ÉS AZ ÖNGONDOSKODÁS LEHETŐSÉGÉNEK MEGTEREMTÉSÉHEZ

  • Befektetését indíthatja készpénzzel, vagy törtaranyának befektetési nemesfémre történő átváltásával
  • Kizárólag kiváló minősítésű, a londoni Aranyrúd-piaci Szövetség (London Buillon Market Association / LBMA) által ellenőrzött, szigorú kritériumoknak megfelelő szállítók által biztosított nemesfémet biztosítunk
  • Ön fix összegre szerződik, melynek keretében 1 gramm és 1000 gramm közötti tömbökből Ön állítja össze befektetési szortimentjét
  • A nemesfémet igény szerint az ügyfél címére szállítjuk,
  • Vagy az ausztriai Das Safe, bank-független széfjében megőrizzük (letétkezeljük) az Ön számára. Az így őrzött aranyvagyonát a nap bármely órájában ellenőrizheti jelszóval védett, virtuális trezorjában.
  • A tulajdonában lévő, az Arteus Capital-től vásárolt nemesfémre bármikor adhat visszavásárlási megbízást  (visszavásárlási garancia) – a trezorban őrzött készleteire akár online, a virtuális aranyszámláján keresztül is – melynek ellenértékét 8 banki napon belül átutaljuk az Ön részére.

Hozzon ki többet Ön is a pénzéből! Használja ki az Arteus Capital által kínált befektetési és megtakarítási lehetőségeket, melyekkel biztonságban tudhatja vagyonát!

Az Arteus Capital vagyontanácsadó munkatársai állnak rendelkezésre!