FlexYGold megtakarítási program

 

FLEXYGOLD MEGTAKARÍTÁSI PROGRAM

 

A FlexYGold megtakarítási terméket az Y generáció számára fejlesztettük ki, a termék kialakítása során maximálisan figyelembe véve a 18-30 év közötti korosztály fogyasztási és kommunikációs szokásait, megtakarítási lehetőségeit és jövőre vonatkozó elképzeléseit.

Célunk egy alacsony költségű, induló költség mentes, rugalmas, teljes mértékben az egyéni igényekre szabható program megteremtése volt egy dinamikusan változó generáció számára.

A termék jellemzői:

  • Forint célösszegű termék, csak megtakarítási program formájában elérhető.

Befektető:                                                 30. életévét be nem töltött, cselekvőképes nagykorú személy

Célösszeg:                                                 minimum 500 000 Ft,

ezen felül szabadon választható illetve 500.000 Ft-os lépésekben bővíthető

Megtakarítási összeg:                          minimum 5 000 Ft,

                                                                      ezen felül szabadon választható

Futamidő:                                                 maximum 20 év

Adminisztrációs díj:  4 %, amely a szerződés célösszegének teljesítését követően válik esedékessé (választás szerint befizetendő vagy a letétben lévő nemesfémből kerül levonásra);

a szerződés célösszegének minimum az eredeti célösszeggel megegyező bővítése esetén alkalmanként 1 %-kal csökken a szerződéskötési díj

Ügyfél ajánlói bónusz:  minden, az ügyfél által ajánlott új ügyfél elindított szerződése után 1 havi megtakarítási összeget jóváírunk 

  • A szerződések választható fizetési gyakorisága havi, negyedéves, féléves vagy éves lehet.
  • Éves fizetési gyakoriság választása esetén az ügyfél letétkezelési díjkedvezményben részesül: a tárgyévi befizetések (az éves díjon felüli összegek is) díjmentesek, míg az ebből vásárolt és a következő év január 1. munkanapján a trezorban lévő készletként lévő mennyiségre kedvezményes 0,5 % + áfa letéti díj fizetendő. Az 1. befizetésből vásárolt mennyiség a teljes futamidő alatt díjmentes.

A díjkedvezmény feltétele, hogy a futamidő alatt az éves megtakarítási összeg az éves forduló hónap utolsó napjáig egy összegben befizetésre kerüljön.

  • A forint alapú szerződésekre a befizetések a teljes futamidő alatt kizárólag forintban teljesíthetőek.
  • A nemesfém megrendelése és jóváírása forintos eladási listaár alapján történik.
  • A FlexYGold szerződések esetében a visszavásárlás ellenértékét forintos visszavásárlási árlistánk alapján számoljuk és forint átutalással teljesítjük.

 

Érvényes: 2017. október 25.

 

Mentés